• Webdesign

Website

Het internet is nog altijd het snelst groeiende en innoverende platform voor marketing en communicatie naar (potentiële) klanten. Dagelijks zit ruim 94% van onze Nederlandse bevolking op het internet (bron: wereldbank). Dat betekend plat gezegd dat 9 van 10 mensen zichzelf bereikbaar maken middels internet. Een goede, duidelijk en aantrekkelijke website is daarom heel belangrijk!

Duijff Media Productions ontwikkeld websites die passen bij uw imago, goed functioneren en duidelijk weergeven waar uw bedrijf voor staat. Tevens zorgen wij er ook voor dat uw website gemakkelijke te onderhouden is middels het gebruik van een Content Management Systeem. Dit systeem geeft u toegang tot de achterkant van uw website en geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk afbeeldingen te plaatsen, verwijderen en teksten aan te passen of toe te voegen. Ook het toevoegen of verwijderen van pagina’s is eenvoudig te doen binnen dit CMS-systeem. Komt u er echter soms toch niet uit, dan verleent Duijff Media Productions u graag wat extra support om uw website aan te passen.

Voor een afspraak kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina of een mail sturen met uw ontwerp-verzoek naar info@duijffmediaproductions.com

Onder andere deze bedrijven, artiesten/personen lieten hun website door ons ontwikkelen