Skip to main content

Lock-down Webwinkelpakket

LET OP! Slechts 10 stuks beschikbaar in verband met het maken van de pakketten.

Snel een webshop in de lucht?

De lock-down forceert velen om de stap te maken naar online. Een webwinkel maken is veel werk en vergt vaak dagen / weken tijd voordat deze optimaal werkt en kost daarbij vaak honderden euro’s, soms meer dan duizend! Om ondernemers een beetje te steunen bieden wij voor de eerste 10 kopers een pakket aan om snel (binnen 24-48 uur) van start te kunnen gaan met het verkopen van hun artikelen online.

Nu slechts € 349,- incl. BTW

Wat krijgt u in dit pakket?

.nl domeinnaam naar keuze (periode: 1 jaar)
Een Advanced Webhostingpakket
Een ready-to-go website (WordPress) met uw logo en kleuren!
Webshop e-mails en PDF facturen in uw huisstijl.
Mailboxen met uw bedrijfsnaam, gebruikersklaar!
Wat krijgt u nu exact en hoe gaat het in zijn werk? Lees hieronder verder…
Wat doen we als we uw bestelling hebben ontvangen?
 1. We beginnen met het opzetten van uw hostingpakket. Dit pakket is bij ons meestal binnen 15 minuten helemaal actief.

  Bij de prijs inbegrepen, kunnen wij voor u een .nl registratie verzorgen voor een domeinnaam naar keuze. Wel moet deze uiteraard nog vrij zijn. Dit kunt u hier bekijken. Heeft u al een naam geregistreerd? Dan kunt u dit aangeven (mag ook anders zijn dan .nl). We geven alleen geen korting als u van deze service geen gebruik maakt.

  LET OP! Bij een door uzelf geregistreerde domeinnaam dient u zelf de nameservers te wijzigen naar die van ons, zodat uw URL verwijst naar het hostingpakket hier. Onze nameservers voor dit pakket zijn: ns1.duijffmedia.com, ns2.duijffmedia.com en ns3.duijffmedia.com. Stel deze meteen in, zodat de DNS wijziging zo snel mogelijk zichtbaar wordt!

 2. We nemen, bij voorkeur per telefoon, contact met u op om kort te bespreken wat we voor u gaan maken. Zo vragen we u wat u wilt gaan verkopen, wat uw verzendkosten zijn, wat uw levertijd is en nemen wij een kort checklistje met u door met stappen die alleen uzelf kunt nemen. Denk hierbij aan het aanmaken van een betaalplatform account (wij werken bij voorkeur met Mollie; zij hebben geen abonnementskosten en verzorgen alle bekende betaalmogelijkheden zoals Apple Pay, iDeal, Creditcard, Klarna Achteraf betalen, etc… U betaald bij hen per transactie), het maken van Algemene Voorwaarden voor uw webwinkel, wat uw retourbeleid is, etc…

 3. We installeren een Nederlandstalig pakket van WordPress, het meest gebruikte CMS platform ter wereld.

 4. We installeren een strak template met uw logo en kleuren. Deze stuurt u aan ons per WeTransfer. Mocht u nog geen logo hebben, dan kunnen we daarover in gesprek. Een eenvoudig logo leveren wij eventueel kostenloos bij! Het maken van een logo vertraagd wel de oplevering van uw pakket.

 5. We installeren en configureren de plugin WooCommerce. Dit is het bekendste webwinkelplatform in combinatie met WordPress. We stellen alles voor u in, zodat u alleen nog maar producten hoeft toe te voegen. Dit doet u heel makkelijk met onze handleiding. Lukt het toch niet dan zijn we altijd bereikbaar voor support via WhatsApp of ons ticketsysteem.

 6. We personaliseren het uiterlijk van de e-mails die uw klanten krijgen en voorzien de PDF facturen die klanten van hun bestelling krijgen van uw logo en een persoonlijke grafische touch.

 7. We zetten 3 standaard e-mail adressen voor u op, welke u in uw eigen e-mail programma kunt importeren (Apple Mail, Outlook, etc). Wij zetten standaard info@, bestellingen@ en retour@ voor u op, waarbij info@ dient voor uw klantencontact, u op bestellingen@ de orders binnenkrijgt en waarbij klanten hun retourzending kunnen aanbieden via retour@.

Uiteindelijk als alles dan doorlopen is, hoeft u alleen nog uw producten toe te voegen en kunt u direct inkomen generen met uw website! Wij bieden u uiteraard support op het geleverde pakket en zijn bereikbaar voor hulp indien u er niet uit komt.

Met dit pakket hopen wij ondernemers op een betaalbare manier aan een strakke, simpel te onderhouden en werkende webwinkel te helpen.