Skip to main content

Veelgestelde Vragen

Administratieve (algemene) vragen

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?
Onze Algemene Voorwaarden vind je hier.
Wordt mijn hosting automatisch verlengd?
Automatisch verlengen zonder notificatie, is sinds een aantal jaar niet meer toegestaan. Ongeveer een maand voor het aflopen van uw webhosting overeenkomst ontvangt u een factuur voor het volgende jaar. In deze e-mail staat tevens hoe u de diensten kunt opzeggen indien u dat wenst. Als u de diensten niet opzegt worden de diensten automatisch verlengd.

Ook wanneer u de factuur niet betaald, worden de diensten, bij het uitblijven van een reactie op dit bericht, verlengd.

Wij raden u ook altijd aan de einddatum in uw agenda te zetten met een herinnering een maand vooraf. Zo vergeet u nooit op tijd actie te ondernemen.
Kan ik mijn webhosting voortijdig opzeggen?
Je kunt je diensten altijd schriftelijk opzeggen door ons te mailen naar support@duijffmedia.nl of door een supportticket aan te maken.
Bij een lopende overeenkomst van een jaar geven wij echter geen geld terug.
Waar vind ik mijn facturen terug?
Om je facturen terug te zien ga je naar Mijn Account > Bestellingen. Klik hier om direct naar deze pagina toe te gaan. Inloggen is nodig.
Indien dit niet lukt, neem dan contact op via een supportticket.
Hoelang heb ik om te betalen?
Bij nieuwe bestellingen heeft u 5 werkdagen om te betalen. Na 5 dagen annuleren wij uw bestelling. Pas na het ontvangen van uw betaling maken wij uw diensten aan.

Bij de verlenging van uw webhosting heeft u altijd 14 dagen om de factuur te betalen. U ontvangt deze factuur ongeveer een maand voorafgaande de verlenging. Niet betalen, staat niet gelijk aan opzeggen. Hierover ontvangt u een maand vooraf een e-mail om te vragen wat uw wensen zijn.

Voor design opdrachten en overige facturen gelden de normale wettelijke betalingstermijnen. U leest hierover meer in onze Algemene Voorwaarden.
Kan ik ‘op rekening’ betalen?
Als u een nieuwe klant bent kunt u niet op rekening betalen. Bij een verlenging of aanvullende producten kunt u dat vanaf dan wel.

* Dit geldt niet als u fysieke producten besteld waarop geen herroepingsrecht van toepassing is.
Wat zijn jullie betaalmethoden?
Betaalmogelijkheden     Bestellingen

Ik heb het foute webhosting pakket besteld, kan ik dit nog veranderen?
Als u per ongeluk het verkeerde pakket heeft besteld kunt u ons binnen 14 dagen na de bestelling benaderen middels een supportticket om het pakket te wijzigen. Indien het pakket duurder uit valt dan krijg je een aparte factuur voor de meerkosten. Indien het pakket goedkoper uitvalt krijg je uiteraard je te veel betaalde geld terug.

Na 14 dagen is de overeenkomst bindend en blijven de diensten ongewijzigd. Uitbreiding van de diensten kan uiteraard altijd.
Hoelang duurt het voor mijn bestelling verwerkt is?
Wij doen altijd ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken.

Als u direct betaald met bijvoorbeeld uw creditcard of iDeal, dan zullen wij uw bestelling direct verwerken. Uw pakket is op kantooruren meestal binnen een uur online. Betaald u handmatig, dan wordt uw bestelling in de wacht gezet tot de betaling ontvangen is. Dit kan afhankelijk van uw bank 1-2 werkdagen duren.
Registreren jullie ook URL’s?
Alles graag op één plek vastleggen? Dat snappen wij heel goed. Wij zijn geen registrar, maar kunnen uw URL wel voor u registreren bij onze provider. U blijft de juridische eigenaar van de naam en wordt vermeld als houder bij de registrar. Voor de meest gebruikelijke URL’s betaald u de volgende bedragen:

URL ACTIEPRIJS VERLENGING
.NL € 5,50 € 10,-
.COM € 12,50 € 17,50-
.EU € 12,50 € 17,50-

* Deze bedragen zijn per jaar en inclusief BTW.

Voor andere URL’s kunt u een e-mail sturen naar bestellingen@duijffmedia.nl.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
U kunt uw klacht middels een ticket aan ons kenbaar maken. Ook mag u altijd een e-mail sturen naar support@duijffmedia.nl. Doorgaans gaat een reactie via het ticket wel het snelste.

Technische vragen

Kan ik support ook bellen?
Support is uitsluitend met een ticket of via WhatsApp (alleen voor algemene support vragen) bereikbaar. We raden u dan ook altijd aan een ticket aan te maken. U kunt in dat ticket dan wel verzoeken om teruggebeld te worden.

Als u gebeld wenst te worden, zorg dan dat u uw telefoonnummer achterlaat in uw ticket óf dat deze vermeld is in uw account. Uw gegevens worden versleuteld bewaard en zijn dus veilig. Wij bellen uitsluitend met een afgeschermd nummer.
Waar vind ik het Control Panel?
Je kunt inloggen op jouw eigen omgeving middels de volgende stappen.
  1. Open je internet browser.
  2. Ga naar control.duijffmedia.com.
  3. Log in met de gegevens uit je welkomstmail met je webhostinggegevens.
Indien dit niet lukt, neem dan contact op via een supportticket.
Kan ik mijn webhosting voortijdig opzeggen?
Je kunt je diensten altijd schriftelijk opzeggen door ons te mailen naar support@duijffmedia.nl of door een supportticket aan te maken.
Bij een lopende overeenkomst van een jaar geven wij echter geen geld terug.
Oeps! Mijn site is stuk… Hebben jullie een back-up?
Elke nacht wordt uw account voorzien van een back-up. Dit gaat maximaal een week terug. U kunt de backup zelf in uw control panel terugzetten op de service tab.
Mijn website werkt niet meer en er is geen werkende back-up, wat nu?
Indien uw website door is ontworpen, dan hebben wij van het oplever-moment een offline back-up. Wel bent u dan alle gemaakte wijzigingen nadien kwijt.

Als het uw eigen gemaakte website betreft dan kunnen wij u helaas niet helpen deze te herstellen. U mag altijd een ticket indienen zodat wij kunnen zien of er een “easy fix” is, maar als dat ook niet het geval is, kunnen wij helaas geen support bieden op uw site. Als de fout bij uw hosting paket ligt dan is dat uiteraard wel het geval.

Uw vraag nog onbeantwoord?

Het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden?
Maak dan een ticket aan. We helpen u graag verder.